Super aanbieding e-scooters !

Een af- en aanrijden van milieuvriendelijke e-scooters op de bedrijventerreinen in het havengebied van Velsen en Beverwijk. Dat is wat de Omgevingsdienst IJmond en EVC Heemskerk voor ogen hebben met de stimuleringsactie ‘E-scooter? Natuurlijk!’ Nu worden voor veel korte ritten in de nabije omgeving of op de bedrijventerreinen zelf auto’s of bestelbusjes gebruikt. En dat terwijl e-scooters niet alleen opleveren als het gaat om bereikbaarheid of een gezondere omgeving, maar ook goedkoper zijn in aanschaf, brandstof en onderhoud.

Dankzij OmgevingsDienst IJmond kunnen we onze e-scooters nu 20 % goedkopere aanbieden tot september 2018. Bovendien heeft EVC daar bovenop nog leuke aanbiedingen. Wees er op tijd bij want het budget is toereikend voor ongeveer 45 scooters!

e-scooter-infographic-300x229

@EVC_heemskerk