Service

Uiteraard kunt u ook voor reparatie en onderhoud van uw elektrische voertuig terecht bij EVC Heemskerk. We hebben moderne apparatuur om snel storingen te localiseren en zijn in staat om elke type accu te analyseren. Bij een accu analyse (€ 20,- per accu) krijgt u een overzicht van het ontladen en huidige capaciteit van de accu op papier.

CBA2screensmall

EVC Heemskerk biedt haar klanten nu ook haal - en brengservice van (elektrische) voertuigen. Heeft u belangstelling voor een van onze voertuigen, maar wil liever thuis, in een vetrouwde omgeving proefrijden, dan kan dat uiteraard ook.

bus_evc1

sunbike_low (1)

Heeft u vragen over onderhoud of reparatie aan uw elektrische voertuig? Of wilt u zelf een voertuig ontwikkelen en heeft u advies en / of onderdelen nodig voor de aandrijving? Neem dan contact met ons op!

Advies

U gaat zelf een elektrisch voertuig ontwikkelen? EVC helpt u daar graag bij met advisering over tractie en accu keuze. Uiteraard willen we het elektrische systeem ook graag voor u inbouwen.  Reguliere fietsen kunnen we ombouwen naar fietsen met elektrische trapondersteuning.