background

e-scooter van EVC gaat door de 31.000km

Deze rode EMCO Novum elektrische scooter is inmiddels 6 jaar oud en heeft 31.000 km op de teller staan. In die periode zijn een (1) keer de remblokjes achter en achterband vervangen. Je hebt er geen omkijken naar. Ik rijd er nu nog 4 dagen per week 56 km/dag mee tussen Beverwijk en Schiphol-Oost en..... sta nooit meer in de dagelijkse file op de A9. Voor mij nooit geen stinkende en herriemakende plofscooter meer en minimaal autogebruik !!

novum

Stel je benzinescooter rijdt met 1 liter benzine ongeveer 30 km en benzineprijs is € 1,50 dan kost je dat bij 30.000 km € 1500,- . Onderhoud in die 6 jaar minimaal € 1200,- Met een e-scooter rijd je 100 km voor € 0,75 en kost je dat € 225,- . Jaarlijks onderhoud in die 6 jaar bij een goede e-scooter dealer is ongeveer € 600,- (wordt ie nog voor schoongemaakt ook). Een leuk voorbeeld is afdeling handhaving van gemeente Heemskerk. Zij rijden al ruim 5 jaar zonder problemen met 2 EMCO Novi e-scooters die in onderhoud zijn bij EVC Heemskerk en zien er nog prima uit, ze kunnen nog jaaaaren mee !

handhaving2

Lees verder

1e overdracht e-scooter

Aftrap e-scooter estafette, georganiseerd door Greenbiz IJmond. Een week gratis e-scooteren voor bedrijven in de IJmond.

http://www.greenbizijmond.nl/projecten/estafette/

start_scooter-estafette

 
Lees verder

E-Scooter estafette voor bedrijven

In de lente en de zomer is het aantrekkelijk om vaker voor de fiets te kiezen, in plaats van de auto. Niet alleen voor privékilometers, maar zeker ook voor de zakelijke kilometers. Sommige afstanden zijn echter net even te lang. Dan is een e-scooter een fantastisch alternatief. Heeft u dit ooit overwogen? GreenBiz IJmond stelt, in samenwerking met EVC Heemskerk, een elektrische scooter beschikbaar aan alle bedrijven in de IJmond. Het gaat om de EMCO Novi Eco Limited edition. Wilt u ervaren hoe gemakkelijk het is om schoon én snel op uw plek van bestemming te zijn? De eerste 15 bedrijven die zich inschrijven krijgen de scooter een week lang GRATIS in hun bezit. Doe nu mee!

emco limited

http://www.greenbizijmond.nl/projecten/estafette/

Lees verder

Haal - en brengservice nu ook bij EVC Heemskerk

EVC Heemskerk biedt haar klanten nu ook haal - en brengservice van (elektrische) voertuigen. Heeft u belangstelling voor een van onze voertuigen, maar wil liever thuis, in een vetrouwde omgeving proefrijden, dan kan dat uiteraard ook.

bus_evc1

Lees verder

Evenementen

 • De Grote Markt is het decor voor een festival met duurzame en circulaire initiatieven. Maak bijvoorbeeld kennis met Haarlem Plastic Vrij en Steenbreek023. In de marktkramen kun je duurzame en biologische producten kopen. Er is veel te zien, maar vooral ook veel te doen. Bekijk het hele programmaHaarlem Duurzaam Festival is de jubileumeditie van de Haarlem Duurzaam Markt, die voor het tiende jaar op rij plaatsvindt.

   banner_facebook Haarlem Duurzaam Festival

 • EVC Heemskerk is aanwezig bij de zomermarkt in het centrum van Castricum op 23 juli

  We introduceren dan onder andere een aantal, voor Nederland, nieuwe voertuigen zoals de Stigo scooter, Mobi-2 scooter, Cargobee bak'brom'fiets en Lopifit loopfiets. Maar ook prachtige en moderne e-bikes zijn te zien en uit te poberen.

  De Cargobee is de schone en duurzame oplossing voor bedrijven en overheden. Geen CO2 uitstoot. Geen stikstofoxiden en fijnstof. Goed voor het milieu.

  cargobee

  De Scoozy scootmobiel heeft, helaas op het laatste moment, gemeld niet te komen.

  De goedgekeurde Stigo Bike is een compact elektrisch snorfietsje. Het in 2 seconden in-/uitvouwbare vervoermiddel is ideaal als aanvullend vervoersmodaliteit. Door de geringe afmetingen en gewicht is zij makkelijk mee te nemen in de auto of het OV. Klik hier voor meer informatie

   stigo1stigo2

   De Mobi-2 is een erg leuke scooter waarop je staat en een duidlijk overzicht hebt in het verkeer. het voertuig wordt gemaakt in Polen en is imiddels bij de RDW voor toelating op de openbare weg. Klik hier voor meer informatie

  mobi 2

  De Lopifit is ook eeeerg cool; lopen op je fiets. Lopend op deze fiets verplaat je jezelf 4X zo snel. Een prachtige Nederlandse uitvinding. Klik hier voor meer informatie

   lopifit (1)

   Ook de e-bike en e-scooter mogen natuurlijk niet ontbreken !

   emco novantic witQWIC_Performance_RD10_e-bike_-_Sam_staand_Lunchstraat[1]

  En voor de "dieharts" elektrisch rijden op 1 wiel !

  solowheel2

   

Volg ons op Twitter